Välkommen till fotbollens Mecca!

5220286-fotboll

Vilken liga längtar du efter mest?

För den fotbollsintresserade går det knappast förbi att Europa är platsen för all högklassig fotboll. Hur kul vore det inte för dig och dina kompisar att åka ned till t.ex. Rom, London eller Barcelona för att se världens bästa fotboll? För den fotbollshungrige är såklart allsvenskan och VM det som står närmast, men inget slår Premier League, La Liga eller Serie A.

Välj var när och hur

Olka fotbollsresor anordnar resor för den fotbollssugne både för privatpersoner och företag. Varför inte åka på en rundresa med företaget eller familjen och kolla på ett par matcher under semestern? Det kan bli ett minne för livet för alla och är billigare att åka till exempel Thailand eller Kreta. Plus att du får mår valuta för pengarna här. I priserna ingår flyg, hotell, biljett till matchen samt frukost, beroende på hotell.

Allt efter ert tycke

Olka skräddarsyr din resa så att den passar perfekt just för er samt era behov. I samband med att du köper din resa hos Olka så kan du också teckna ett väldigt bra trygghetspaket. Den skyddar mot eventuella flyttade matcher, vid akut sjukdom och mycket annat.

Bli ett med drömmen

När du reser med Olka får du vara den drömsupportern du länge har drömt om. Varför inte stå på Santiago Bernabeu, Wembley Stadium eller på Camp Nou. Det som är synonymt med den frälsta supportern och fotbollsproffset är känslan och lyckan av att vinna. Men också känslan av att förlora. Den är minst lika stor, men inte lika efter traktad. Olka ger dig chansen att få vara supporter för en dag och tar med dig till de största matcherna med de största spelarna!