Barcelona fortfarande bäst

I ett tidigare inlägg från 2009 skrev vi om viken att spela på rätt lag (självklart Barcelona) och hur man kan ska förhålla sig med att spela mot sitt favoritlag – om det kan ge mer pengar. Självklart kom vi fram till att det är härligt att vinna pengar – men att det knappt är värt det för att det är emotionellt bara fel. Så här subsumerade vi:

Så gör jag ofta när jag väljer att spela på olika matcher, jag spelar helt enkelt på det lag jag inte  hejar på. En win-win situation som dessutom gör matchen mer intressant att titta på. Men jag spelar aldrig mer mot Barcelona, nu då de är bäst i världen.

Nu har ju tiderna förändrats. Det är lättare att spela, på allt från onlinepoker till oddset. Det är ju tack vare internet och det är välkommet, för oss som älskar spela. Någonting som dock inte har förändrats, är kärleken till Barcelona. Men har laget blivit sämre eller bättre sedan inlägget skrevs för 6 år sedan? Är det fortfarande – världens bästa fotbollslag?

Nu var ju den senast mest aktuella matchen semifinalen mellan Barcelona och Bayern München i Champions League. Enligt denna artikel från Sportbladet, som skrevs innan matchen, var det tippat att finalen skulle bli hyperjämn, någonting som självklart påverkar oddset. Samtidigt säger många experter att det inte var så mycket som talade för Bayern München. Resultatet? Barcelona spöade rent ut sagt skiten ur München och vann med 3 mål mot 0. Nu återstår då ännu en match mellan samma lag, denna gång på Münchens hemmaarena. Matchen kommer att spelas den 12 maj och det kommer mest troligt -så klart – vara Barcelona som vinner. Detta betyder att de kan komma att möta Real Madrid alternativt Juventus i finalen. Allt beroende på vilket av de lagen som vinner den matchen den 13 maj.

Spännande? Helt klart. Det är nog många som kommer att sitta bänkade när det väl är dags för att avgöra vilket lag som är de bästa. Men ett som man kan säga redan nu – är att Barcelona alltid är ett lag att lita på, och nog kan du vinna pengar om du satsar på dem. Oavsett match.

spaniens-flagga
Barcelona, Spaniens stolhet