Betting och nyheter inför fotbollens sommar

Sommaren närmar sig med stormsteg och så även fotbolls-EM, det gör inte bara fotbollsfans som oss riktigt glada och förväntansfulla – vi vill passa på att livebetta på varje spännande match. I dag skriver vi om detta och lite om vad sommaren förhoppningsvis kommer att bjuda på.

fotbollsspelare siloutterI en nyligen publicerad artikel i Expressen kan vi läsa om hur spelschemat kommer se ut den där månaden då mästerskapen tar plats i Frankrike. Detta gör det lite extra roligt för oss som vill slå vad om hur det kommer gå i de olika landskamperna när lagen möts. På Unibet erbjuder de odds på alla matcher i fotbolls-em för alla oss bettingsugna, det gör att man redan nu börjar förbereda sig och känna spelglädjen bubbla.

Sverige ingår i grupp E tillsammans med Italien, Irland och Belgien. På förhand kanske man kan känna av skräcken inför att möta just Italien, men som vi vet kan vi vinna även över ”Gli Azzurri”, som på Italienska betyder de blå eller de medelhavsblå. Med Gigi Buffon i målet är det relativt svårt att sätta en rakt i krysset, men ingenting är trots allt omöjligt. Vi börjar dock med att möta Irland, den 13 juni.

I Aftonbladet kan vi läsa om hur Lars Lagerbäck hoppar av efter EM, som isländsk förbundskapten. Men det är inte utan bedriften att ha fört Island till landets första fotbollsmästerskap någonsin. Han säger själv att det har varit ett riktigt svårt beslut och att det är det sista laget han kommer att träna på en sådan hög nivå. Hur det sedan går för islänningarna i årets mästerskap för vi se, som det ser ut möter de Portugal, Österrike och Ungern i sin grupp – så det lär bli ganska tufft.

Flera skadade stjärnor missar EM

I Göteborgs-Posten kan vi vidare läsa att många skadade stora fotbollsspelare faktiskt missar europamästerskapen i Frankrike. Bland annat den engelske landslagsmålvakten Jack Butland som tidigare i år bröt foten i en match mot Tyskland. En annan som missar detta stora event är ingen mindre än franske mittbacken Kurt Zouma som skadade knät när Chelsea mötte Manchester United i februari. Sedan är det hela åtta till som verkligen kan sägas vara stornamn.