Live Betting på bwin.com

Live betting är ett väldigt roligt sätt att spela på. Medan du tittar på matchen så ändras hela tiden matchens odds beroende på vad som händer under spelets gång. I vilket skede av matchen du än tittar finns det oftast ett bet att lägga. Att oddsen ständigt ändras betyder att det finns ett bet-värde under hela spelets gång. Förutsatt att du snabbt nog kan avgöra vad som är en bra satsning. Du har säkerheten i att spela på ett välkänt sports betting företag med miljontals av nöjda kunder.

Det optimala sättet att ägna sig åt live betting är att ha en dator eller laptop nära till hands, medan du tittar på den sport du har valt på tv:n. Detta är, beroende på vilken sport du vill tippa på givetvis inte alltid möjligt. Det är inte säkert att just din sport finns i tv-tablån. Men tack vare live streaming service från den populära sajten bwin.com så är detta inte längre något problem. De gör faktiskt det hela ännu enklare.

Live betting kan vara bara en skärm där oddsen och vinsterna visas och uppdateras live. Sedan spelar på du på dem. Det är det minsta som krävs. När du tar en titt på bwin.com och deras live betting så är det dock annorlunda. Man ser på deras layout och det första man märker är hur långt de har kommit med till exempel en sådan sak som att placera ut bettingmöjligheterna. På skärmens vänstra sida finns en lista på alla pågående spel från många olika sporter. Det finns en kalender för uppkommande events och en länk till en större kalender som visar events för både de närmaste dagarna och månaderna. På denna skärm kan du få tillgång till mer detaljerade sidor inom varje live betting marknad och du planera dina spel med hjälp av denna kalender. Det hela är väldigt användarvänligt.

Just nu håller en fotbollsmatch på mellan Balestier Khalsa och Woodlands Wellington. Det står 0-0 efter 87 minuter. Det finns en liten tv-skärm till på höger sida om bettingpanelen. Jag kan registrera mig och sen se på matchen ifall den är tillgänglig. Det är riktigt bra att jag inte längre behöver en tv-apparat i närheten för att få den bästa live betting upplevelsen! Det finns även en liten skärm som visar en tidslinje över händelserna i matchen. Man får information om mål, varningar och så vidare. Det här hjälper dig att titta tillbaka och få en överblick över en match som du börjar se på i ett sent skede. Oavsett om du har spelat på matchen live eller inte. Om detta inte är nog, så finns en liten grafisk tabell som kan förstoras. Denna visar all nödvändig information.

De tillgängliga live bets du kan göra finns lättillgängliga på sidan och är låsta när de är otillgängliga. Markeringen för första målskytt kommer att bli gråfärgad så fort ett nytt mål görs i matchen. Live oddsen är tydligt utlagda och du kan lätt se alla tillgängliga odds och bets. När en match väl är färdigspelad, så kan du använda den tidigare nämnda vänsterpanelen för att välja nästa live betting marknad. När jag tittade på en tennismatch så märkte jag att det till och med fanns ett spel på hur många set poäng spelaren med fler set poäng skulle behöva för att vinna detta set. Det kommer hela tiden nya typer av bets som är baserade på olika situationer, så du kommer aldrig känna att det tar slut på variation.

Innan jag tittade på bwin.com och deras live betting möjligheter så frågade jag mig själv varför en spelare skulle använda en sports betting sajt för live betting då oddsen sätts upp särskilt för dessa events. Men detta var innan jag tittade på vad bwin.com hade att erbjuda. Nu kan jag besvara min egen fråga. Det är inte bara problemen med användarvänligheten som bwin helt och hållet har löst. Layouten är inte bara passande för snabba beslut, vilka är avgörande för framgångsrik live betting. Du erbjuds inte bara nya odds beroende på vad som händer i matchen, utan du har även möjlighet att se på matchen eller sporten och exakt följa vad som händer live. När matchen är klar kan du enkelt gå vidare till nästa event och fortsätta. Detta är vad som gör bwin.com live betting speciellt och därför rekommenderar jag verkligen sajten till alla som vill ha en bra plattform som både förhöjer och förenklar din live betting upplevelse.