Mot Barcelona

Det finns en hel del bra anledningar till att man borde besöka världsmetropolen Barcelona. För jag är övertygad om att det fortfarande finns själar där ute som ännu inte besökt denna fantastiska stad. Denna spanska metropol har så mycket att erbjuda att jag knappt vet var ska jag börja.

Men att Zlatan spelar i fc Barca är väl en anledning nog att besöka staden? Varför inte se en match live när man ändå är där. Vi svenskar borde vara mer stolta över vårt största stjärnskott i modern tid. För det är precis vad Zlatan har kommit att bli, och inte bara för oss svenskar. Utan även för andra fans runt om i världen. Ja, för att inte tala om i Spanien och i Barcelona så klart.

Så just därför tycker jag att du ska kolla upp billiga flygresor till Barcelona redan i dag, och boka in ditt första besök i en av Europas mest fartfyllda städer.  Och om du av någon anledning varken är intresserad av fotboll eller Zlatan, vilket jag å andra sidan vägrar tro på, så finns det en hel del andra roliga saker att gör i Barcelona. Det är som sagt en världsstad som erbjuder i princip vad du önskar.

Så tveka inte en sekund och planera in ditt första besök redan i dag. Boka in en härlig weekend till våren. Det blir en härlig start på den kommande sommaren 2010.