Professionell Sports Betting

Många människor har genom åren frågat mig hur man gör för att lyckas med att tippa på sport. I vissa fall är det lättare än att spela poker och ibland är det svårare. Som alltid så beror mycket på hur du opererar som ett proffs, men en sak är säker, du måste verkligen välja dina motståndare noga. Det är precis likadant med poker.

Jag vet många professionella sport tippare som använder sig av flera olika typer av kontakter och detta är nyckeln till allting. Att ha bra kontakter ger till tillgång till nyheter som andra inte får, eller så får du åtminstone nyheterna innan många andra. När det gäller sports betting så är klassiska analyser av ett lag eller spelares form ett mycket svårt sätt att tjäna pengar. Det är en väldigt liten procent av människor som klarar av detta.

Jag känner till proffs som har kontakter i fotbollsklubbar, de känner professionella kricketspelare som ger dem information från insidan. Vissa har kontakter inom golf eller tennisvärlden. De får helt enkelt tillgång till information som både den stora massan och bettingföretagen missar.

Med poker får du åtminstone en chans att välja dina motståndare, men så är inte alltid fallet med bettingfirmor. Du kan välja ett särskilt bettingföretag framför ett annat, men i slutändan så möter du ändå proffs och det gör att du måste vara väldigt försiktig. Gör allt för att försöka hitta sätt där betting bolagens övertag minskar.

Spela inte på en match bara för spelandets skull och tippa inte på matcher där du inte gillar betting oddsen. Inom all form av betting så måste du ha en plan. Mitt första råd försöka lära dig hur professionella bookmakers fungerar när de bestämmer sina odds. Försök att räkna ut var de är starka och var de är svaga. Utan att ge ifrån mig alltför mycket av mina egna taktiker, så kan jag säga att jag till stor del arbetat på ett annat sätt än många andra sporttippare.

Jag har helt enkelt inte tid för att ständigt plöja igenom ton av data och analysera formkurvor. Jag bettar inte särskilt mycket alls och skulle tippa på att jag lägger runt 5-6 bets per månad.

När de bra möjligheterna dock kommer, så satsar jag stort. Jag vet att mina bets har riktigt bra värde.