Spela på rätt lag

Nu då Barcelona är världens bästa lag och vunnit det mesta som går att vinna känns det onekligen som man har valt rätt lag att heja på. Då inte ens stora starka Manchester United hade något att sätta upp mot laget man älskar så spred sig en enorm känsla av välbehag i kroppen. Att dessutom många av mina vänner höll på United gjorde inte direkt saken sämre. Men om sanningen ska fram så hade jag inte spelat på Barcelona när finalen väl spelades. Anledningen till att jag valde att spela mot det lag jag hejat på sedan barnsben var enkel. Jag resonerade så att om jag spelade på United och de vann så skulle jag vara ledsen men då kunde jag i alla fall glädja mig över de vunna pengarna. Blev det tvärtom så hade jag förlorat pengar men då hade världens bästa lag vunnit det mest prestigefyllda som går att vinna.

Så gör jag ofta när jag väljer att spela på olika matcher, jag spelar helt enkelt på det lag jag inte  hejar på. En win-win situation som dessutom gör matchen mer intressant att titta på. Men jag spelar aldrig mer mot Barcelona, nu då de är bäst i världen.